Al vanaf 1888 zit de mode in de genen bij de familie Rinsma. Een klein atelier in Gorredijk groeit uit tot een geliefd "RINSMA MODEPLEIN". Elke dag wordt er gewerkt aan de look en feels van dit prachtige mode-imperium. Een bijzondere modebelevenis in het gezellige winkelhart van Gorredijk in Friesland.

Welkom bij Rinsma Fashion voor Haar!

De nieuwe collecties zijn weer gearriveerd. Hoe trendy en uitdagend ook, uit ervaring weten wij dat dit soms tot twijfel leidt. "Waar moet ik beginnen?" of "Ik wil eens iets anders maar wat past bij mij?" Voor iedereen die op zoek is naar een uitgebalanceerde garderobe bied Rinsma de personal shopper service. Eén van de speciaal opgeleide personal shoppers - of je favoriete fashion professional - geeft je persoonlijke begeleiding tijdens het winkelen. Zij adviseert over combineren, passende stijlen en de nieuwste trends.

Welkom bij Rinsma Fashion voor Hem!

Bij het Rinsma Modeplein staat men voor iedereen klaar, voor 'haar' én voor 'hem' om hen mooi en blij te maken. Iedereen wil zich lekker voelen en de juiste kleding helpt daarbij!